top of page
"Med Åpne Øyne"

Her får vi den hittil største samlede presentasjonen av Hans Jørgen Bruns fotografier, med både kjente og ukjente mennesker. Artikler og forord på engelsk og norsk av Frode Grytten, Gunnar Danbolt, Kjetil Bang-Hansen og Morten Krogvold.

 

248 sider med over 160 portretter, reportasje- og teaterbilder i sort/hvitt og farge.

​Denne store praktboken har et format på 27 x 34 cm og er trykket hos Dr. Cantz i Tyskland.

 

Kr. 798,- i enkelte bokhandlere, bl.a. Tronsmo i Oslo, Norli i Bergen sentrum. Den kan også kjøpes direkte i studioet til Hans Jørgen Brun eller bestilles via e-post: fotograf@hjbrun.no

 

Omtale

Hans Jørgen Brun har eitt av byens beste vindauge, og eg tenker at å bla gjennom denne boka, blir på eit vis å sjå ut på Bergen. Her finst dei personane som har sett sitt preg på byen, her finst dei som byen har sett sitt preg på. Her er dei som har komme til byen bare for eit par timar, her er bymann og stril, kvinne og mann, ung og gammal. Pluss ei og anna verdsstjerne som aldri kom til Bergen. Ja ja, det får vere deira problem. Men dette er folka i byen. Detter er dei som er byen. Byfolk. Enjoy. God apetitt.

- Frode Grytten, forfatter

 

Flere av portrettene vil stå igjen som noe av det betydeligste som er laget i norsk fotografisk historie. Boken er en hyllest til det menneskelige ansikt, uttrykket, huden, nervene, felleskapet - og tiden.

- Morten Krogvold, fotograf

Med åpne øyne, bok, fotobok, fotografi, fotograf hans jørgen brun, brun
Med åpne øyne, bok, fotobok, fotografi, fotograf hans jørgen brun, brun
bottom of page